Workshops

Een dansworkshop is leuk voor iedereen: jong, oud, ritmisch of aritmisch, muzikaal of niet, het maakt niet uit! Wij verzorgen workshops voor de meest uiteenlopende groepen. Voor een tropisch, interactief en leuk tintje van uw feest of evenement bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij verzorgen workshops voor:

  • - Personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, school- en studentenfeesten.
  • - Familiedagen, verjaardagen en andere jubileumfeesten.
  • - Bruiloften en vrijgezellenfeesten.
  • - Openingsdansen voor bruiloften.

Maar, dansworkshops kunnen ook een serieus karakter krijgen. Bijvoorbeeld tijdens een teambuildingsdag of als leiderschapstraining. Dansen is meer dan alleen bewegen op muziek. Het is de kunst van het op het juiste moment spanning opbouwen en weer laten gaan. Het spel van beïnvloeden en sturen. Tegendruk en meebewegen.Dansen is behalve heel erg leuk ook een uniek middel om thema's als leiderschap aan de orde te stellen.

Lekker een uurtje swingen op heerlijke tropische klanken? Geen probleem! Een knipoog naar leiderschap en leiden? Doen we!

Wij verzorgen dansworkshops door heel Nederland, België en Duitsland. Van een energieke salsa of merengue tot sensuele batchata of zouk. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij regelen het.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via onze contact pagina.

 

 

 

Salsa Zouk
Zouk

 

Dancing with the feet is one thing, but dancing with the heart is another